Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Apeldoorn

BBQ bestellen Apeldoorn

Lunch bestellen Apeldoorn

Brunch bestellen Apeldoorn

Stamppot bestellen Apeldoorn

Gourmetten bestellen Apeldoorn

Hapjes bestellen Apeldoorn

High Tea bestellen Apeldoorn

Tapas bestellen Apeldoorn

Italiaans bestellen Apeldoorn

Grieks bestellen Apeldoorn

Desserts bestellen Apeldoorn

Walking dinner Apeldoorn

Food truck Apeldoorn

Snackwagen Apeldoorn

Borrel bestellen Apeldoorn

Live Cooking Apeldoorn

In Apeldoorn, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Start uw gastronomische avontuur met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaans tot Grieks, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Apeldoorn, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.