Moederdag Apeldoorn

Wanneer moederdag weer voor de deur staat, denkt u na hoe u uw moeder kunt verrassen op een originele manier. Zij staat altijd in de keuken om ervoor te zorgen dat het hele gezin aan tafel kan en van een lekkere maaltijd kan genieten. Nu is het haar dag om achterover te leunen en verwend te worden. De catering in Apeldoorn kan u daarbij helpen. Een voorbeeld hiervan is een heerlijke uitgebreide lunch in Apeldoorn, maar er zijn nog tal van andere opties om uit te kiezen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De geschiedenis van moederdag

Moederdag wordt al meer dan een eeuw gevierd. De eerste keer was op in 1908 en dat was in de USA. Het vereren van de moeder is echter veel ouder, dat was al een traditie in het antieke Griekenland. Maar een speciale dag ter ere van de moeder was er tot 1908 niet. Vanaf dat jaar biedt deze dag de gelegenheid om eens iets voor alle moeders terug te doen en onze waardering te laten blijken.

 

Moeder verwennen

Natuurlijk verwennen we moeder met een mooi cadeau. Echter, bij verwennen hoort ook dat mama een keer niets hoeft te doen. Dat kan ’s ochtends al beginnen met ontbijt op bed. Dat kunt u zelf voor haar klaarmaken, maar u kunt ook een luxueus ontbijt bestellen bij de catering in Apeldoorn. Het is ook gezellig om met het hele gezin van een brunch of lunch in Apeldoorn te genieten. De catering kan deze op elke gewenste locatie bezorgen, ook bij uw moeder aan huis.

Voor moeders die houden van een lekkere kop thee in de namiddag, is de High Tea in Apeldoorn het ultieme genot. Deze vorm van catering is ontzettend populair, omdat het de gelegenheid biedt om in goed gezelschap (familie, vrienden, collega’s, enz.) te genieten van een smakelijk kopje thee vergezeld van de meest verrukkelijke zoetigheden en hartige hapjes. Op onze website kunt u uw eigen High Tea-menu samenstellen en de bestelling bij u (of bij uw moeder) thuis laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Moederdag in Apeldoorn

Misschien is uw moeder het zorgzame type dat ondanks moederdag toch de keuken in wil duiken om eten voor het hele gezin te gaan maken. Daar kunt u een stokje voor steken! Hoe? De catering in Apeldoorn heeft vele lekkere menu-opties voor lekker eten en een gezellige avond. U kunt tapas bestellen in Apeldoorn, zo geeft u moederdag een mediterrane sfeer. Een cd van Julio Iglesias in de speler en u zit direct in een romantische Spaanse sfeer. Dat cd’tje kan ook vervangen worden door Eros Ramazotti voor wie meer van Italiaanse sfeer houdt, dan kunt u daarbij in plaats van tapas Italiaans bestellen. Wat dacht u van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij? Stel dat u de Griekse eilanden heeft bezocht en denkt: “Geen zin in Spaans of Italiaans, ik ga voor Grieks.” Nou, dan zit u bij de catering ook goed, want Grieks bestellen kunt u bij ons ook.

Bent u er nog niet uit wat voor eten u wilt laten cateren? Denk dan eens aan het bestellen van een buffet in Apeldoorn.

Met dit idee zit u altijd goed, want het bestaat uit verschillende gerechten en biedt voor iedereen wel iets dat ze lekker vinden. Dit principe geldt ook voor het bestellen van gourmetten in Apeldoorn. Bij een buffet hebt u een vast tijdstip waarop het buffet opengaat en er gegeten kan worden. Een gourmetschotel is meer een beleving voor de hele avond. U bereidt samen met uw gasten de hele avond door de kleine gerechten van de gourmetschotel. Gourmetten is al heel lang populair en zal dat ook blijven, omdat het gezellig en avondvullend is.

Wie geen volledige maaltijd wil bestellen, maar wel iets gezelligs te doen voor zijn of haar moeder, heeft de mogelijkheid om bij de catering hapjes te bestellen in Apeldoorn. Er is keuze uit een groot assortiment. U heeft de mogelijkheid om deze hapjes afzonderlijk te laten bezorgen, of ze te combineren met de bestelling van een borrel in Apeldoorn.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Mogelijkheden te over

U ziet wel: als het aan de catering ligt, kunt u van moederdag een onvergetelijke dag maken. Uw moeder mag genieten, want zij verdient het! De catering doet de rest. Kijk snel op onze website wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.