Borrel bestellen Apeldoorn

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Apeldoorn

Wilt u tijdens uw borrel in Apeldoorn alles zelf organiseren? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Door een kijkje te nemen op onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Natuurlijk, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Apeldoorn

Tijdens een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes geserveerd te worden. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en daaruit een selectie maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Apeldoorn te reserveren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Apeldoorn. De catering in Apeldoorn biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Apeldoorn nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Apeldoorn bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Apeldoorn een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Apeldoorn. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Apeldoorn is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Apeldoorn leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Het bestellen van een buffet in Apeldoorn is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Apeldoorn een passende keuze|dan is gourmetten in Apeldoorn een geschikte optie|dan past gourmetten in Apeldoorn goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Apeldoorn een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor de lunch in Apeldoorn kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Apeldoorn aanbieden. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Verder worden worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.