Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Apeldoorn

Bedrijfsfeest Apeldoorn

Bruiloft Apeldoorn

Buurtfeest Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Babyshower Apeldoorn

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Apeldoorn

Personeelsfeest Apeldoorn

Housewarming Apeldoorn

Festival Apeldoorn

Bedrijfsopening Apeldoorn

Receptie Apeldoorn

Straatfeest Apeldoorn

Burendag Apeldoorn

Partyservice Apeldoorn

Evenement Apeldoorn

Trouwfeest Apeldoorn

Uitvaart Apeldoorn

Familiedag Apeldoorn

Zomersluiting Apeldoorn

Traiteur Apeldoorn

In Apeldoorn begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Apeldoorn organiseert, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een essentiële vergadering, een bedrijfsjubileum of een alledaagse lunch is, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Apeldoorn met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om ervoor te zorgen dat het een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Apeldoorn, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Apeldoorn, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.